حمایت مرکز هوافضایی شیآن از توسعهی تجاری صنعت هوافضا
با تاسیس این مرکز از سال ۲۰۰۶، زیربنای علمی و فناورانهی مهمی در زمینهی تولید تجهیزات هوافضایی، کاربردهای ماهوارهای و هوش مصنوعی شکل گرفته است.
نقش کلیدی صنعت و دانش هوافضا در طراحی جهان آینده
در آستانه ورود به سال ۲۰۲۰ میلادی یادآوری این نکته خالی از لطف نیست که وارد دهه جذابی در دنیای هوانوردی و هوافضا خواهیم شد.
گزارش سالانه وضعیت اقتصادی صنعت فضایی ژاپن (+دریافت کتاب راهنمای محصولات و خدمات فضایی ژاپن)
در این بررسی، صنایع مرتبط با فضای ژاپن به چهار دسته شامل صنعت فضا، خدمات بهرهبرداری از فضا، تجهیزات تجاری مرتبط با فضا و کاربری تقسیم شدهاند.
بویینگ در برابر ایرباس؛ چه کسی پیروز نبرد دبی شد؟
شرکت هایی مانند بمباردیه کانادا و امبرائر برزیل به دنبال شکست دادن یکدیگر در بازار جت های کوچک هستند، اما نبرد اصلی بین هواپیماهای تجاری ایرباس اروپا و بویینگ ایالات متحده شکل می گیرد.
تصاویر نمایشگاه هوایی دبی 2017؛ یکی از بزرگترین رویدادهای صنعت هوافضای جهان
نمایشگاه هوایی دبی که یکی از بزرگترین رویدادهای صنعت هوافضای جهان است از سال ۱۹۸۶ هر دو سال یکبار برگزار میشود. تصاویر زیر نمایشگاه هوایی دبی ۲۰۱۷ را نشان میدهند.
آینده صنعت هوافضا در گرو فعالیت شرکتهای دانشبنیان است
رییس اتحادیه صنایع هوایی و فضایی ایران گفت: آینده صنعت هوافضای کشور منوط به فعال شدن بیش از پیش شرکتهای دانشبنیان خصوصی در این حوزه است. وی با بیان اینکه ایجاد شغل در صنعت هوافضا کار آسانی نیست و مستلزم سرمایهگذاریهای کلان است، افزود: آینده صنعت هوافضای کشور منوط به فعال شدن شرکتهای دانشبنیان در بخش خصوصی است.
اهمیت دانش فضایی از دیدگاه امنیت، اقتصاد و رفاه ملی/داشتن ماهواره سنجش از راه دور حیاتی است
رئیس مرکز ملی فضایی ایران از افزایش رفاه ملی به عنوان سومین اهمیت دانش فضایی نام برد و اظهار داشت: «بسیاری از کشورها برای کاهش تلفات جادهای از دانش فضایی برای یافتن نزدیکترین محل خدمات بیمارستانی بهره میبرند».
تخصیص ردیف بودجه مستقل؛ راه برونرفت پروژه های هوافضا از توقف
رییس پژوهشگاه هوافضا با اشاره به تامین نشدن بودجه برای اجرای پروژههای کلان ملی هوافضا دراین پژوهشگاه گفت: باید برای پروژههای صنعت هوافضا، ردیف مستقلی در بودجه برنامههای ششم و هفتم دیده شود.
اهمیت اقتصادی صنعت هوافضا
یکی از مهمترين ويژگيهاي اين صنعت نوظهور، تكثر استعمال فناوريهاي نوین در زيرشاخههای آن است؛ كه علاوه بر خدمترسانی مدرن و افزايش سطح رفاه در جامعه، موجبات پيشرفت علمي و فناوری را فراهم ميآورد.
رونق صنعت هوافضا در مراکش
صنعت هوافضای مراکش پایگاهی برای رقابت با شرکتهای اروپایی این صنعت شده است. بر اساس آماری که دولت مراکش منتشر کرده است، تا کنون بیش از صد شرکت آمریکایی و اروپایی به زنجیره تولیدات صنعت هوافضای مراکش پیوسته اند.